Wie is actif?

Yasmine Laureys en Fien Roothooft

Wij, Yasmine en Fien, hebben elkaar gevonden omdat we dezelfde passie delen. We zijn beide ondernemend en houden van kinderen. Een van onze grootste dromen gaat hierdoor in vervulling. We zijn samen in een nieuw project gestapt waarbij we adventure kampen organiseren voor kinderen van 12 tot 16 jaar. 

Yasmine Laureys

Hallo, Ik ben Yasmine. Ik ben 26 jaar en woon in Lier. Ik werk als turnleerkacht aan Mater Dei in Brasschaat. Op woensdagnamiddag geef ik nog privé zwemles aan kindjes. In het weekend leef ik mij uit op de voetbal in Massenhoven waar ik speel in 1ste nationale.

Fien Roothooft

Hallo, Ik ben Fien. Ik ben 24 jaar en woon in Lier. Ik ben Secretariaatmedewerker in het Sint-Norbertus Instituut in Duffel  Ik werk ook als zelfstandige  interieurarchitect bij Studio Toto architecten. Daarnaast ontwerp ik ook juwelen. In het weekend speel ik net zoals Yasmine voetbal bij Massenhoven. Ik speel in de 2de ploeg in 3de provinciale.  Na mijn match moet ik me vaak klaarmaken om plaatjes te gaan draaien want ook DJ wordt aan mijn hobby lijst toegevoegd.